Forward, the science is a sun ...
Dropdown Menu
Dropdown Menu
Предишна Страница/Назад
Следваща Страница/Напред
Основен Списък
Търсене
 
Съобщение Сборище: Приморско 2008
на випуск 1976—1981 на физическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски"

Подробности за мястото

    Град Приморско ...
    Вижте текуща прогноза за времето в района на град Бургас на сайт-1.

Време на престой

     От 18 Септември 2008 до 24 Септември 2008.
     По-запалените колеги могат да се възползват от Разширеното Сборище като дойдат по-рано и/или да си тръгнат по-късно. Моля те да се обадят и да заявят това си желание възможно по-рано, понеже е нужно да направим предварително резервациите.

     Дните от 20 до 22 септември 2008 г. са почивни!

Записване за участие

Моля, регистрирайте се по един от следните начини, които са регламентирани от Сборищния съвет на заседанието му от юли 2008 (вижте тук) като използвате данните в раздела "Предстоящи Сборища" на сайта ни:

 1. Уеб базирана динамична система за регистрация на български или английски език (предпочитан метод)
 2. Бланка за електронна поща на български или английски
 3. Свържете се с член на Сборищния съвет и му кажете за желанието си

Моля ви да попълните:

 1. Собствено и фамилно име (задължително)
 2. Пощенски електронен адрес (задължително)
 3. Колко човека идвате.
 4. Кога точно идвате, например на 17 или 21 септември, и колко и кои вечери ще останете.
 5. Имате ли транспорт.
 6. Ако идвате с личен (под наем и т.н.) транспорт, то дали можете да вземете още колеги с вас и, евентуално, дайте подробности за маршрута си.
 7. Други данни, ако счетете това за нужно.

Вижте Списък на регистриралите се участници в Сборището!

Краен срок за записване за участие: (дд.мм.гггг формат) 08.09.2008 в 24:00 часа


Настаняване и Финансови въпроси

    Настаняването ще е в Kъща за гости “Флора”. Намира се в почти централната част на града, на много тиха улица успоредна на главната, на около сто метра от северния и 150-200 метра от южния плаж ... Адресът е гр. Приморско, ул. Ропотамо №23, телефони: 0550-325-79, 0888-206-600 и 0887-658-729.
    Ще наемем цялата къща. Има лоби бар и безжичен Интернет.
    Има 9 стаи с 2 легла (може да се сложи и трето легло), 2 стаи с 3 легла и 3 студии (за семейства с 2 деца или ...). Стаите са съвременно обзаведени със собствен санитарен възел, телевизор, хладилник, сешоар, тераса и някои от тях имат климатик и/или локално парно.

    Цената за двойна стая е 25 лева за вечер, т. е. е по 12.50 лева на легло за вечер. (Специално намаление за нас!)
    Тържествената вечеря е БЕЗПЛАТНА за всички състуденти, които са се регистрирали по обявения начин и в указания краен срок.
    Стойността на Тържествената Вечеря е 20 лева за всички придружаващи лица и състуденти, които не са се регистрирали по обявения начин и в указания срок.
    Таксата за участие в Сборището е 8 лева за всеки участник или придружаващо лице като деца до 12 годишна възраст включително са освободени от такса за участие. Това е регламентирано от Сборищния съвет на заседанието му от юли 2008 (вижте тук).

Няма да се събират средства предварително! Ще си плащаме на място.

Локални организатори

    Петя и Петър Катърови,
на които благодарим за съдействието по организацията на Приморското Сборище 2008.

Програма

    Вижте текущия вариант на Програмата.

За повече инфо вижте и следете раздела “Предстоящи Сборища” на сайта ни


Динамична система за регистрация за Сборища и други събития
     
    Както вече беше обявено, въвежда се в експлоатация нова система за регистрация, която отговаря на най-високите международни стандарти за такива системи. Ето някои от основните й качества

 1. Уеб (Интернет) базирана, което означава, че имате достъп до нея от всеки компютър, който е включен в Интернет.
 2. Динамичност в смисъл, че можете да променяте вече въведените си данни колкото пъти пожелаете.
 3. Демократичност, всички членове на Сборищния съвет имат администраторски права над системата за регистрация.
  Обръщайте се към тях ако възникнат проблеми или ако искате да извършите действие, за което нямате нужните права. Например ако искате да се изтрие цялата ви регистрация или тя да се направи временно невидима, както и изразените от вас мнения и/или предложения да бъдат официално публикувани за четене от всички..
 4. Автоматичност, т.е. работи без човешка намеса.
  Например, виждате резултата от регистрацията си в момента, в който изпратите данните на системата, системата сама ви информира по електронната поща за данните, които сте въвели и ви изпраща забравени/изгубени пароли.
  Имайте предвид, че системата сама прекратява възможността за нови регистрации при изтичането на обявения краен срок в 24:00 часа!
  Но за показване/разглеждане на част от въведените данни е нужна намесата на член на Сборищния съвет. Например това са конфиденциални данни от типа на искания за финансово подпомагане, които е нормално да бъдат "скрити". Моля не искайте такива данни от членовете на Сборищния съвет защото те имат задължението да не ги огласяват!
 5. Общност, има достатъчно много полета за избор и въвеждане на данни, които ви дават възможност точно да изразите вашите желания и предпочитания. В частност, имате възможност да изказвате предложения и мнения.
  Ако се окаже нужно, ще бъдат сложени и още полета за избор (ограничението е не повече от 10000 полета!).
 6. Кирилица и Латиница: можете да използвате символи на кирилица и/или латиница в произволни кодировки. В частност, можете да използвате/въвеждате текст на кирилица, текст на латиница и смесен текст на кирилица и латиница.
  Изборът е ваш!
  Не е лошо да помните дали сте използвали кирилица и/или латиница за изписването на паролата и/или имената си!
 7. Български и Английски варианти: системата има българска и английска текущи версии, което ще облекчи колегите от чужбина и тези от нас, които са свикнали да използват английския език за уеб регистрации. Независимо от това кой вариант използвате, резултатите се записват в една и съща база с данни, т.е. за системата е безразлично какъв избор не език сте направили.
  Изборът е ваш!
 8. Системата за регистрация работи! Направени са от порядъка на 800 тестови регистрации и промени на регистрации и до сега не са се проявили грешки. Ако все пак възникнат такива, обръщайте се към Координатора на Сборищния съвет, който е отговорен за програмното обезпечаване на системата.
В началото на страниците за идентификация и достъп до бланката за регистрация (на български и английски) ще намерите някои общи указания, които са общоприети и стандартни за системи за регистрации от нашия клас. Може би най-важното от тях е крайният срок за регистрация, след който системата автоматично прекратява възможността за нови регистрации. След това нови регистрации ще могат да се правят само с разрешение на Сборищния съвет от координатора му.


    Божо
11 и 24 август и 8 септември 2008 г.
 


 
® “СБОРИЩЕТО на физиците 1981”  © ➜ Автор/От: Божидар Илиев (Божо) 2006—2024