Forward, the science is a sun ...
Dropdown Menu
Dropdown Menu
Предишна Страница/Назад
Следваща Страница/Напред
Основен Списък
Търсене
 

София, 23 януари 2010 г.
Сборище
на випуск 1976—1981 на физическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски"

Програма


Вижте информацията за Мястото и Условията за участие!

23 януари 2010 г. - Пристигане, настаняване и начало на Сборището

17 ч. - Начало на Сборището

Вечеря на Сборището
от около 17:00
 САЛАТИ   ПРЕДЯСТИЯ   ЯСТИЯ    ДЕСЕРТ     БАР  
  • Селска
  • Млечна
  • Овчарска
  • Родопска
  • Кьопоолу
  • Градинска
  • Тракийска
  • Чукуровска
  • Попадийска
  • Великденска
  • Каракачанска
  • Старата изба
  • Шарена за мезе
  • Домашна туршия
  • Кръчмарска за ракия
  • Традиционна шопска
  • От смилянския край
  • Катък с печени чушки
  • Другарско мешано плато
  • Зелена със синьо сирене и лакса
  • Домати, пълнени с катък
  • Селска лютеница
  • Топеница по шопски
  • Чесновката на баба ми

 

  • Суджук
  • Луканка
  • Пастърма
  • Филе Елена
  • Бански старец
  • Филе от пушена сьомга
  • Вълчо плато за дружина
  • Филе от пушена пъстърва
  • Плато сирена
  • Прясно биволско сирене
  • Топли мезелъци - 21 вида
  • Ориз с грах
  • Картофено пюре
  • Пържени картофи
  • Запечени картофи
  • Кръчмарска гарнитура
  • Градинарска гарнитура
  • Таратор
  • Шкембе чорба
  • Пилешка чорба
  • Скара - 17 вида
  • Гозби от пилешко месо - 12 вида
  • Катино мезе
  • Свински джолан
  • Свинска клопаница
  • Шницел по виенски
  • Свинско по мелнишки
  • Свинско по македонски
  • Кавърма по радомирски
  • Чорбаджийска пърженица
  • Рамстек с лук
  • Телешки пепер стек
  • Телешко с манатарки
  • Телешки стек със сос сирена
  • Телешки филенца по родопски
  • Агнешко печено
  • Агнешки котлети
  • Агнешка дроб сърма
  • Ципура
  • Лаврак
  • Риба по свищовски
  • Пъстърва в доматен сос
  • Пълнена пъстърва в бекон
  • Пълнена пъстърва със синьо сирене и лакса
  • Болярски сач
  • Градинарски сач
  • Пилешки сач по калугерски
  • Сладолед
  • Домашен сладолед
  • Крем карамел
  • Шоколадов мус
  • Домашна бисквитена торта
  • Биволско кисело мляко
  • Цедено мляко с мед и орехи
  • Диня със сирене
  • Пъпеш с мед и орехи
  • Чай
  • Айс кафе
  • Нес кафе
  • Капучино
  • Кафе Pellini
  • Безалкохолни напитки - 11 вида
  • Бира - 10 вида
  • Наливна бира - 2 вида
  • Ракии - 19 вида
  • Водка - 7 вида
  • Уиски - 12 вида
  • Мастика - 3 вида
  • Джин - 3 вида
  • Коняк - 3 вида
  • Ром и ликьори - 2 вида
  • Вермут - 3 вида
  • Пенливи вина - 4 вида
  • Бели вина - 25 вида
  • Наливно бяло вино - 12 вида
  • Червени вина - 35 вида
  • Наливно червено вино - 9 вида

 Ще си лафим и ще си прекараме готино ...

 ~?~ 
 
~ ???  ~
 

24 януари 2010 г.

24 януари 2010 г. - Край на Сборището


 
® “СБОРИЩЕТО на физиците 1981”  © ➜ Автор/От: Божидар Илиев (Божо) 2006—2025