Forward, the science is a sun ...
Dropdown Menu
Dropdown Menu
Предишна Страница/Назад
Следваща Страница/Напред
Основен Списък
Търсене
 

    Здравейте Състуденти!

СЪОБЩЕНИЕ

Майското Сборище?!

            За съжеление, само 4 от нас дадоха предложения за място на предлаганата среща през Май. От тях 3-ма предложиха тя да се проведе в "Рибарица". Поради това предлагам:

Подробности за мястото.
Намира се в средна Стара Планина след Тетевен, ако се тръгне от София, или след като качите Балкана през Шипково и Шипковските минерални бани от обратната посока от към Троян като по пътя от билото има зашеметяваща гледка към Старопланинските върхове, а и там се намира един от най-големите масиви с малини в България ... Има условия за пешеходни екскурзии в околността. Оптималният начин да се стигне до там е с автомобил (хотела има охраняем паркинг). Има и автобуси, чието разписание ще разберем, ако е необходимо. Ще измислим и други начини за превозване стига да има кандидати за участие!

Цените на нощувките ги има на сайта на хотела http://www.hotel-ribaritsa-bg.com/ . Ако сме повече хора ще ни направят отстъпка (преговорите са за 20%). В цената на нощувката влиза и закуска. Вече имаме предлаганото меню и ценовата листа на Ресторанта, от която също ще получим отстъпка (вероятно 20%). Пълна яснота по цените ще има когато се разбере колко души са желаещите да участват в Сборището и дали ще ползват 1 или 2 (повече?) нощувки.
Важно:
  новото Сборище ще бъде спонсорирано то Нарцис Найденов.
Надявам се до края на седмцата нещата да се избистрят.

Моля, желаещите да участват в Сборището да попълнят Формуляра в сайта http://www.sborphys.org/ . Отбележете

  1. Колко човека идвате.
  2. Кога точно идвате, например на 4 или 5 май.
  3. Дали ще останете 1 или 2 (повече?) вечери.
  4. Имате ли транспорт.
  5. Ако идвате с личен (под наем и т.н.) автомобил (микробус?), то от къде тръгвате и дали можете да вземете още колеги с вас.

Имайте пред вид, че оставащото време от 1 месец и 3-4 дни е крайно недостатъчно за серьозна организация на събирането. Поради това, ако до 12 април включително не се съберат «достатъчно кандидати», то вероятно ще има «Малко Сборище», на което агнето ще бъде изядено от по-малко хора!

Тук можете да видите Финансовите условия за Сборището и Програмата за него.

    Очакваме ви!
   Божо
    2 април 2007 г.


 
® “СБОРИЩЕТО на физиците 1981”  © ➜ Автор/От: Божидар Илиев (Божо) 2006—2024